Mısır ekmeği yoğurt

Son güncelleme: 04.11.2009 12:39
  • Önce yoğurt derince bir kapta güzelcene çırpılır.Ondan sonra sıcak mısır ekmeği ince ince içine doğranır.Daha sonra hiç bekletmeden servis yapılır.Karadenizli olan anlar.Karadenizli olmayanlarada tavsiye ederim.Ama mısır ekmeği gübresiz bayır mısırı unundan yapılmalı.Maraboğlu61 bilir tadını
#04.11.2009 11:56 0 0 0
  • çok lezzetli olacağı kesin ama abi
    mısır unu ekmeğide karadenizden
    olmalı..burda yapılanlar asıl yörenin
    ekmeklerine benzemiyor
#04.11.2009 12:29 0 0 0
  • Ben hem yapar hemde çok severim...mısır ekmeği biraz farklıdır bizde keke benzer,yoğurda doğrayıp yenmesi gerçekten güzeldir.
#04.11.2009 12:39 0 0 0