Önce yoğurt derince bir kapta güzelcene çırpılır.Ondan sonra sıcak mısır ekmeği ince ince içine doğranır.Daha sonra hiç bekletmeden servis yapılır.Karadenizli olan anlar.Karadenizli olmayanlarada tavsiye ederim.Ama mısır ekmeği gübresiz bayır mısırı unundan yapılmalı.Maraboğlu61 bilir tadını

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 455
favori
like
share
Pedaliza Tarih: 04.11.2009 13:39
Ben hem yapar hemde çok severim...mısır ekmeği biraz farklıdır bizde keke benzer,yoğurda doğrayıp yenmesi gerçekten güzeldir.
AYIŞIĞI Tarih: 04.11.2009 13:29
çok lezzetli olacağı kesin ama abi
mısır unu ekmeğide karadenizden
olmalı..burda yapılanlar asıl yörenin
ekmeklerine benzemiyor