MANTAR ÇORBASı

Son güncelleme: 25.02.2006 00:27
  • MALZEMELER
    Yarım kilo mantar
    Bir baş soğan
    1 yemek kaşığı margarin
    1 kahve fincanı un
    Yeteri kadar tuz
    Yarım kahve kaşığı pul biber
    Bir ufak kutu krema

    HAZIRLANIŞI

    Derince bir tencerede yağ hafifçe kızdırılır. İnce ince doğranmış soğan, temizlenip yıkanmış ve dörde bölünmüş mantar, un, tuz ve biber 1-2 dakika hızlı hızlı çevrilir. Üzerine yavaş yavaş 1,5 litre su ilave edilir. Bu arada karıştırmaya devam edilir. Kayamaya başlayan çorba 15-20 dakika daha kaynatılır. Ilındıktan sonra krema ilave edilir.

    Not: Arzuya göre üzerine taze kaşar rendelenebilir.
#19.10.2005 22:05 0 0 0
  • Ellerine saglik
#28.10.2005 21:52 0 0 0
  • ellerine kollarına sağlık
#28.10.2005 23:04 0 0 0
  • ElLeRiNe SaGlIk
    TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
#29.10.2005 12:26 0 0 0
  • Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
#13.11.2005 03:05 0 0 0
  • tsk ederim eline sağlık
#17.11.2005 11:26 0 0 0
  • eline sağlık
#17.11.2005 17:56 0 0 0
  • ellerine sağlık
#27.11.2005 20:03 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
#23.12.2005 01:53 0 0 0
  • Ellerine,yüreğine sağlık.
#11.01.2006 06:19 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
#25.02.2006 00:27 0 0 0