MALZEMELER

3 kaşık margarin
1 ufak lahana
2 litre su
1 ekşi elma
Yeterince tuz
Kaşığın ucuyla karabiber

HAZIRLANIŞI

Lahananın dış yaprakları ayıklanır, ince ince doğranır. Yağ hafifçe eritilir, lahanalar içine atılarak 5 dakika kadar çevrilir. Üzerine su ilave edilir. Yarım saat kadar lahanalar yumuşayana kadar pişirilir. Tuz ve biber ilave edilir. İnmesine yakın elmanın kabukları soyulup rendelenip çorbaya ilave edilir. 5 dakika da bu şekilde pişirilir. Sıcak olarak servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 818
favori
like
share
unique Tarih: 20.09.2006 11:20
ellere emeklere saglik
BoardBeLasi Tarih: 20.07.2006 00:03
Ellerıne Saglık..
demet Tarih: 07.07.2006 16:23
tarif için teşekkürler
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 18:09
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:54
ellerinize sağlık teşekkürler
serhatbey_066 Tarih: 22.01.2006 23:39
ellerine sağlık arkadasım
refik Tarih: 22.01.2006 21:26
tarifleriniz için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 16:07
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:19
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER