MALZEMELER

1 su bardağı Amerikan Pirinci
1 kutu kuşkonmaz konservesi
1 fincan un
3 bardak tavuk suyu
1 baş soğan
1 demet maydanoz
2 çorba kaşığı domates rendesi
Yeteri kadar tuz ve karabiber
HAZIRLANIŞI

Bir tencerede 3 bardak tavuk suyu ile pirinçleri 10 dakika kaynatın. Küçük doğranmış olan kuşkonmazları da ilave edip kaynamaya bırakın. Bir tava kızgın yağda ince doğranmış olan soğanı kavurun. 1 fincan un, 2 çorba kaşığı domates rendesi, tuz ve karabiberi ilave edip karışıtırın. Bu karışımı pirinçli et suyunun içine ekleyip koyulaşana kadar kaynatın. Üzerini maydanoz ile süsleyip sıcak servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 594
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:06
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:04
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:54
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 20:58
ellerine sağlık
corleoni Tarih: 17.11.2005 18:58
eline sağlık
demet Tarih: 17.11.2005 12:25
teşekkürler eline sağlık
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 04:06
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 29.10.2005 13:25
ElLeRiNe SaGlIk
TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
SU-PERISI Tarih: 29.10.2005 00:05
Tarifleriniz için teşekkürler