MALZEMELER

1 litre beyaz tavuk suyu
100 ml. krema
50 gr pişmiş beyaz tavuk eti
500 gr tavuk kemiği
60 gr tereyağı
60 gr un

5 kişilik
HAZIRLANIŞI

Tereyağı ve undan sarı meyane yapın.
Tahta kaşıkla devamlı karıştırıp tavuk suyunu ekleyin.

Kemikleri haşlayın, süzün, çorbaya katın. Çorbayı bir taşım kaynatın, tuz biber ekip 45 dakika kısık ateşte kaynatın. Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın ve kremayı çorbaya ekleyin.
Tavuk etini ince ince doğrayın, ısıtıp çorbaya ekleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 561
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 23:15
Ellerine Saglik
casper Tarih: 22.06.2006 20:12
çok severim kremalı tavuk çorbasını,
teşekkürler
refik Tarih: 16.06.2006 10:10
teşekkürler eline sağlık
demet Tarih: 08.06.2006 12:23
teşekkürlerr
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:17
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:32
Ellerine sağlık,teşekkürler.
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:28
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:38
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:23
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler