MALZEMELER

1 litre beyaz tavuk suyu
100 ml. krema
50 gr pişmiş beyaz tavuk eti
500 gr tavuk kemiği
60 gr tereyağı
60 gr un

5 kişilik
HAZIRLANIŞI

Tereyağı ve undan sarı meyane yapın.
Tahta kaşıkla devamlı karıştırıp tavuk suyunu ekleyin.

Kemikleri haşlayın, süzün, çorbaya katın. Çorbayı bir taşım kaynatın, tuz biber ekip 45 dakika kısık ateşte kaynatın. Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın ve kremayı çorbaya ekleyin.
Tavuk etini ince ince doğrayın, ısıtıp çorbaya ekleyin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 581
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:15
Ellerine Saglik
casper Tarih: 22.06.2006 19:12
çok severim kremalı tavuk çorbasını,
teşekkürler
refik Tarih: 16.06.2006 09:10
teşekkürler eline sağlık
demet Tarih: 08.06.2006 11:23
teşekkürlerr
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 18:17
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:32
Ellerine sağlık,teşekkürler.
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:28
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:38
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 22:23
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler