MALZEMELER

2 adet orta boy kabak
1 adet orta boy kuru soğan
1 adet büyük boy patates
1/2 küçük paket yemeklik süt kreması
1 tablet et suyu
arzu edilen miktarda tuz ve karabiber

HAZIRLANIŞI

Kabakları, patatesi ve soğanı soyarak irice küpler halinde doğrayın. 1 litre (6 su bardağı) suya 1 tablet et suyu ilave ederek, sebzeleri bu suda yumuşayana kadar haşlayın. Haşlanan sebzeleri pürüzsüz bir kıvama gelene kadar blendırdan geçirin. Tekrar ateşe koyarak, tuzunu, karabiberini ve kremasını ilave edin. Bir taşım kaynayınca altını kapatın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 345
favori
like
share
demet Tarih: 24.05.2006 18:07
teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:27
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:29
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:35
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:30
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 11:54
Tarif icin Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:02
paylaşım için teşekkürler.saolasın
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:50
Ellerine saglik