MALZEMELER

60 gr un
1 litre beyaz et suyu
1 defne yaprağı
100 ml. krema
50 gr tereyağı
75 gr domates püresi
75 gr havuç
75 gr soğan
Yeteri kadar kekik

5 kişilik
HAZIRLANIŞI

Tereyağını eritin. Soğan, havuç, defne yaprağı ve kekiği ilave edin. Soğanlar hafif kahverengi olana kadar kızartın. Unu ekleyip sarı meyane yapın, soğutun.
Domates püresini katıp karıştırın. Kaynar haldeki et suyunu çırparak katın, tahta kaşıkla pütürleri ezin. Bir taşım kaynatın, tuz ,biber ekip 1 saat kısık ateşte pişirin. Süzgeçten geçirip temiz bir tencerede tekrar kaynatın.
Kremayı ekleyip tuzunu biberini koyun.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 639
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 02:08
ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:15
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:49
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 06.12.2005 17:29
tarif için teşekkürler
casper Tarih: 27.11.2005 22:21
ellerine sağlık
demet Tarih: 17.11.2005 12:21
emeğine sağlık teşekkürler
RaSeL Tarih: 13.11.2005 04:11
eline saglik bunu kesin denerim tskler..
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 04:08
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 29.10.2005 13:24
ElLeRiNe SaGlIk
TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr