Motorola Milestone

Son güncelleme: 04.11.2009 16:02
  • Motorola Milestone - Motorola Milestone Teelfon - Motorola Milestone Özellikleri - Motorola Milestone Telefon Tanıtım

    Bu aralar güç durumda olduğu söylenen Motorola için geçekten bir başarılı çıkış olacağı düşünülen Motorola DROID cep telefonuna ilgi büyük. Şeffaflık adına DROID cep telefonunun farklı bir model ismi altında piyasaya sunulacağı söyleniyor. Vodafone ve Almanya'da O2'nin Motorola MILESTONE modellerine bakıldığında neredeyse DROID modelinin birer klonu olduklarını görüyoruz. Android 2.0 işletim sistemine dayanan Motorola MILESTONE modeli, kayar kapaklı yapısıyla mobil internet deneyimine yeni açılımlar getireceği iddia edilen bir cep telefonu. Tüm bunlar kulağa hoş geliyor ancak uygulamada da bu özelliklerle karşılaşıp karşılaşmayacağımız henüz belli değil. Ama ne olursa olsun Motorola MILESTONE kâğıt üzerinde de olsa gerçekten güzel görüyor.

    noimage

    Veri trafiği açısından bakıldığında Motorola MILESTONE cep telefonunda internet kullanımı ciddi anlamda yoğun görünüyor ya da en azından Motorola'nın pazarlama stratejisi bunu gösteriyor. 3G hızı ve Flash 10 destekli internet tarayıcı özellikleri eşliğinde ultra hızlı bir işlemci ortaya gerçek anlamda bir multimedya canavarı koyuyor. MILESTONE cep telefonunun geniş ekranı 400,000 piksel çözünürlüğe ve son derece geliştirilmiş görüntüleme yeteneklerine sahip. Bu tür geniş ekranlarla ilgili artık görmek istediğimiz en büyük beklentilerden birisi de parlak güneş ışığı altında rahat bir görüş sağlayacak olan akıllıca yenilikler.

    noimage

    Motorola MILESTONE ile dijital fotoğrafçılık
    Yeni Motorola MILESTONE cep telefonu 3G bağlantı yeteneği ve entegre Wi-Fi bağlantı özelliğiyle internet kullanımına yeni boyutlar kazandırıyor. Yüksek çözünürlüklü geniş ekranı sayesinde Motorola MILESTONE ile video görüntü ve dijital fotoğraf gibi içerikler son derece kaliteli olarak görüntüleniyor. MILESTONE cep telefonunun otofokus otomatik netleme ve entegre flaş destekli dijital kamera uygulaması üst seviyede bir görüntü kalitesi elde edilmesini sağlıyor.

    noimage

    Şu an için Motorola MILESTONE cep telefonunda hangi uygulamalara yer verileceği kesin olmamakla beraber cihazın Google Maps uygulamasına sahip olacağı ve böylece entegre Google Maps Navigasyona sahip olan ilk Android cep telefonu modeli olma özelliğini taşıyacağı söylentiler arasında. Bu uygulamanın pratikte nasıl bir performans sergileyeceğini ve Google uygulamasının sesli komutları ile bizi istediğimiz yere götürüp götüremeyeceğini hep birlikte merak ediyoruz. Sanırız tüm bunların devamı gelecek!

    noimage
#04.11.2009 16:02 0 0 0