MALZEMELER

2 kahve fincanı kırmızı mercimek
1 litre et suyu (veya su)
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı un
1 adet havuç
1 baş soğan

HAZIRLANIŞI

Bir tencerede soğanı ve yağı orta ateşte kavurun. Soğan pembeleştiğinde bir çorba kaşığı un ilave edin, biraz beraberce karıştırın. Ayıklayıp, yıkadığınız mercimeği ve küçük küçük doğradığınız havucu ilave edin. Mercimek ve havuç yumuşayıp, ezilinceye dek pişirin. Piştiğinde süzgeçten geçirin ve yeniden tencereye koyup kaynatın. Servis yapmadan 15 dakika önce terbiyesini ilave edin.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 688
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 17:16
ellerine sağlık, teşekkürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:40
paylaşımların için teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:36
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:19
Ellerine sağlık,teşekkürler.
refik Tarih: 06.01.2006 09:01
tarifleriniz için ellerinize sağlık
masarac Tarih: 27.12.2005 02:00
Çok sağol
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:55
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:05
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 22:47
çok teşekkür ederiz kardeş