MALZEMELER

Yarım kilo taze fasulye
Bir baş soğan
4 iri domates
1/2 bardak bulgur
İsteğe göre parça et.
HAZIRLANIŞI

Fasulyeleri ayıklayıp üç veya dört parçaya kırın.
Yıkadığınız fasulyeyi haşlanmak üzere tencerede kaynamış olan suya atın ve bir tatlı kaşığı tuz ilave edin.Bu arada başka bir tencerede (isteğe göre et de konulabilir) yağı eritin ve küçük küçük doğranmış soğanları iyce pembeleşinceye kadar kavurun. Daha sonra bunun üzerine soyularak küçük küçük doğranmış domatesleri atın. Domates pişene kadar bekleyip üstüne haşlanmış fasulyeleri suyu ile ilave edin. Tencerenin ağzı taşmayacak kadar sıcak su ve tuzunuda ilave edin. Kaynamaya başlayınca, ayıklayıp yıkadığınız bulguru da tencereye ilave edin ve yaklaşık 10 dak. sonra ateşten alın. Çorbanız hazır.

Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 634
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 00:25
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 06:17
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:51
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 21:00
ellerine sağlık
demet Tarih: 17.11.2005 11:23
ellerine sağlık teşekkürler
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 03:09
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
Ates Bocegi Tarih: 29.10.2005 12:24
ElLeRiNe SaGlIk
TaRiF iCiN TEsEkKüRlEr
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:11
paylaştığınız için saolun
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 21:43
Ellerine saglik cok tesekkurler