MALZEMELER

1 kg yıkanıp ayıklanmış ıspanak
2 yemek kaşığı margarin
2 adet kuru soğan
1 çay bardağı un
1/2 kg kilo süt
2 su bardağı et suyu veya normal su
tuz
karabiber

HAZIRLANIŞI

Ispanaklar tencereye koyduğumuz ılık su içinde öldürülür, süzülür ve suyu sıkılır. İnce ince kıyılır. Margarin tencereye koyulup, eritilir. İnce kıyılmış soğan eklenip pembeleştirilir. Un eklenip birkaç kez çevrilir. Sonra ıspanaklar koyulup karıştırılır. Yarım kilo süt, tuz, karabiber ve et suyu veya su eklenip 15 dakika kaynatılıp servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 1
İzlenmeler: 373
favori
like
share
demet Tarih: 08.06.2006 11:47
teşekkürlerr
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:25
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:30
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:34
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:08
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 18:28
palşım için teşekkürler kardeş
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 12:14
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:42
Ellerine saglik cok tesekkurler