MALZEMELER

2,5 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı salça
3 yemek kaşığı un
5 bardak su
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber


HAZIRLANIŞI

Bir tencerede 2 kaşık tereyağı ile unu, kısık ateşte kavurun. Rengi dönünce yavaş yavaş suyunu da ekleyin, sonra tuz ve karabiberini ilave edin. Sürekli karıştırarak dibi tutmasını engelleyin. Küçük bir tavada yarım kaşık tereyağını eritin ve salçayı da ekleyin.Bu karışımı çorbanın üzerine gezdirdikten sonra, sıcak olarak servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 566
favori
like
share
BoardBeLasi Tarih: 30.06.2006 22:57
Ellerine Saglik
demet Tarih: 08.06.2006 16:19
teşekkürlerr
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 00:07
Paylaşımın için sağol,ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 14:57
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:24
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 22:08
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 17:27
palşım için teşekkürler kardeş
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 11:14
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 21:42
Ellerine saglik cok tesekkurler