MALZEMELER

6 su bardağı et suyu
4 çorba kaşığı margarin
2 adet küçük soğan
1 adet küçük kereviz
1 adet patates
2 kahve fincanı un
2 dilim bayat ekmek
2 adet küçük havuç
50 gr kaşar peyniri
defne yaprağı
tuz, karabiber
HAZIRLANIŞI

Et suyunu ısıtın. Havuç, patates, kereviz ve soğanı ufak ufak doğrayıp et suyuna katın ve bir saat kadar pişirin. Ezip süzgeçten geçirdikten sonra yağ ve un ile kavurarak yaptığınız meyaneye katın. Çok koyu ise biraz daha et suyu ilave edip,tekrar kaynatın. Yanında, üzerine kaşar peyniri rendelenerek fında yanm saat kurutulmuş bayat ekmekle servis yapabilirsiniz.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 594
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 17:13
teşekkürler, eline sağlık
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:43
paylaşımların için teşekkürler
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:30
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:26
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:42
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:12
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 16:50
Ellerine saglik cok tesekkurler kardeş
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 12:17
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:39
Ellerine saglik cok tesekkurler