MALZEMELER

2 adet domates
1 çay bardağı sıvı yağ
½ paket tel şehriye
1 adet limon
1 demet maydanoz
½ litre su
yeteri kadar tuz


HAZIRLANIŞI

Domatesler yıkanıp, temizlendikten sonra rendelenir, yağ ile biraz öldürülür ve tuz ilave edilir. Üzerine ½ litre su konulup, kaynamaya bırakılır. Kaynayan suya şehriye atılır ve bir iki defa çevrilir. 15 dakika sonra kapağı kapatılır. Üzerine limon suyu ve ince kıyılmış maydanoz ilave edilir.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 655
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 03:22
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 20:05
teşekkürler eline sağlık
refik Tarih: 16.01.2006 09:17
paylaşımların için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 16:13
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:18
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:15
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
SU-PERISI Tarih: 06.11.2005 16:37
paylaşım için ellerine sağlık
Ates Bocegi Tarih: 30.10.2005 12:39
PaYlAsImLaRiN IcIn TeSeKküRlEr
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:37
Ellerine saglik cok tesekkurler