MALZEMELER

5 adet domates
1 yemek kaşığı margarin
1 yemek kaşığı un
1 bardak süt
1 çay bardağı rendelenmiş taze kaşar
Yeteri kadar tuz


HAZIRLANIŞI

Hafifçe eritilmiş yağ ve un kısık ateşte hafifçe çevrilir. Yavaşça süt ilave edilir. 1,5 litre kadar su ağır ağır karışıma ilave edilir ve kaynamaya bırakılır. Diğer tarafta kabukları soyulmuş domatesler blender yardımıyla çekilir. Kaynamakta olan suya ilave edilir. 10 dakika kadar pişirilir. Çorba ılındıktan sonra bir kez daha mixer yardımıyla boza kıvamına getirilir. Arzuya kadar tuz ilave edilir. Servis edileceği zaman üzerine rendelenmiş taze kaşar konulur.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 607
favori
like
share
demet Tarih: 23.05.2006 17:33
ellerine sağlık, teşekkürler
DİDEM Tarih: 01.03.2006 19:21
paylaşımların için teşekkürler
refik Tarih: 27.02.2006 11:42
tarifleriniz için teşekkürler ellerine sağlık
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 19:48
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:07
Ellerine sağlık,teşekkürler.
masarac Tarih: 27.12.2005 01:59
teşekkürler
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 03:57
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
dostbildiklerim Tarih: 12.11.2005 23:04
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
casper Tarih: 11.11.2005 23:43
önümüzdeki günlerin soğukları getirecek olduğunu da düşünürsekbu tarif çok işimize yarayacak.dışarıda lapa lapa yağan kardan sonra evde içeceğimiz bu çorbaya biraz da karabiber eklersek mmmm mis gibi..