MALZEMELER

2 adet tavuk butu
1 demet dereotu
3 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı sıvıyağ
yarım kilo süt
HAZIRLANIŞI

2 kaşık un ve 2 kaşık yağı orta ateşte pembeleştirin. 1/2 kg sütü azar azar tencereye ilave edin. Haşlamış olduğunuz tavuk etinin suyunu da 2 bardak olmak kaydıyla ekleyin. Sürekli karıştırın. Kaynamaya yakın didiklenmiş tavuk etini ilave edin. Bir taşım kaynadıktan sonra iri dopranmış dereotunu da ekleyerek 1 dakika daha pişirin ve altını kapatın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 645
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 25.02.2006 02:09
ellerine sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 07:14
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:47
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 06.12.2005 17:32
tarif için teşekkürler
casper Tarih: 27.11.2005 21:09
ellerine sağlık
demet Tarih: 17.11.2005 12:12
ellerine sağlık
SU-PERISI Tarih: 14.11.2005 21:20
paylaşım için teşekkürler
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 04:23
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:34
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin