BALİ kokteyl

MALZEMELER

- 3 cl armut suyu
- 3 cl ananas suyu
- 3 cl kayısı suyu
- 1 cl limon suyu

YAPILIŞI

Malzemeler Shaker ile çalkalanır. Flüt bardakta 2 küp buz ile sunulur.



SHIPETSI Tarifi:

Malzemeler:

4 cl kola
4 cl portakal suyu yada gazoz


Yapılışı:
-bardakta hazırlayınız.




MELON COOLER

MALZEMELER

- 3 cl kavun suyu
- 3 cl armut suyu
- 3 cl portakal suyu

YAPILIŞI

Soğutulmuş uzun bardakta karıştırılır. Bir portakal dilimi ya da kokteyl kirazıyla süslenerek 2 küp buzla ve pipet ile sunulur.


BONGO

MALZEMELER

- 6 cl ananas suyu
- 4 cl mango suyu
- 4 cl portakal suyu

YAPILIŞI

Malzemeler Shaker ile çalkalanır. Kokteyl bardağında, ananas kabuğu ile süslenerek sunulur

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 495
favori
like
share