MALZEMELER

1/2 kg bezelye
1 adet domates
5 su bardağı su
2 çorba kaşığı yağ
2 kahve fincanı pirinç
maydanoz
tuz


HAZIRLANIŞI

Bir tencereye ince kıydığınız soğanı ve yağı koyup, soğan pembeleşinceye dek kavurun.
Yıkanmış bezelyeyi, pirinci ve suyu ilave edip bezelye yumuşayıncaya dek pişirin. Rendelediğiniz domatesi ilave edin ve bir süre beraberce pişirin. Çorbayı ateşten aldıktan sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 689
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 03:14
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 20:43
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 21:53
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 16:20
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:58
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
demet Tarih: 17.11.2005 12:13
çok teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 14.11.2005 21:19
paylaşım için teşekkürler
RaSeL Tarih: 14.11.2005 01:26
bezelyeyi severim bilgiler icin tskler..
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 04:20
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler