MALZEMELER

1/2 kg bezelye
1 adet domates
5 su bardağı su
2 çorba kaşığı yağ
2 kahve fincanı pirinç
maydanoz
tuz


HAZIRLANIŞI

Bir tencereye ince kıydığınız soğanı ve yağı koyup, soğan pembeleşinceye dek kavurun.
Yıkanmış bezelyeyi, pirinci ve suyu ilave edip bezelye yumuşayıncaya dek pişirin. Rendelediğiniz domatesi ilave edin ve bir süre beraberce pişirin. Çorbayı ateşten aldıktan sonra üzerine kıyılmış maydanoz serpip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 713
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 24.02.2006 02:14
Paylaşımın için sağol
DİDEM Tarih: 13.02.2006 19:43
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 20:53
paylaşım için teşekkürler ellerinize sağlık
liamsi Tarih: 11.01.2006 15:20
Ellerine,yüreğine sağlık.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:58
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
demet Tarih: 17.11.2005 11:13
çok teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 14.11.2005 20:19
paylaşım için teşekkürler
RaSeL Tarih: 14.11.2005 00:26
bezelyeyi severim bilgiler icin tskler..
dostbildiklerim Tarih: 13.11.2005 03:20
Ellerine Emegine Saglik Tesekkürler