LOKUMLU KURABIYE

Son güncelleme: 18.03.2006 22:41
  • MALZEMELER

    1 kg fıstıklı lokum
    125 gr margarin
    1 kutu krema
    pura şekeri
    un


    HAZIRLANIŞI

    Margarin, krema ve un ile kulak memesi kıvamında bir hamur hazırlayın. Hazırladığınız hamuru ikiye bölüp, orta kalınlıkta açın. Açılmış hamurlardan birinin üzerine lokumları dizin ve üzerine diğer hamuru kapatın. Bir bardağın ağzı ile ufak ufak kesin. Önceden ısıttığınız fırında 15 dakika pişirin. Pudra şekerine bulayıp, servis yapın.
#19.10.2005 23:17 0 0 0
  • Ellerine Saglik Tesekkürler
#23.10.2005 03:09 0 0 0
  • eline sağlık kardes
#30.10.2005 19:45 0 0 0
  • eline saglık kardeş
#07.11.2005 17:17 0 0 0
  • ellerine saglık kardeşim
#14.11.2005 15:47 0 0 0
  • ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
#25.12.2005 15:12 0 0 0
  • Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#05.03.2006 00:53 0 0 0
  • içine başka birşey koyup lokumu yesek olmaz mı

    eline sağlık teşekkürler
#06.03.2006 15:57 0 0 0
  • noimage
    ellerine sağlık.
#07.03.2006 14:29 0 0 0
  • Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
#18.03.2006 22:41 0 0 0