Tavuk Şöleni

Son güncelleme: 05.11.2009 14:12
  • noimage

    Malzemeler :

    4 adet tavuk budu,
    300 gr.mısır gevreği,
    100 gr,galeta unu,
    2 çorba kaşığı un,
    2 adet yumurta,
    2 diş sarımsak,
    1 çorba kaşığı süt,
    1 çorba kaşığı sıvıyağ,
    1 çay kaşığı tuz,karabiber,
    1 çay kaşığı kırmızıbiber,
    Kızartmak için sıvıyağ


    Hazırlanışı:

    Tavuk butlarının dersini çıkartın.

    Bir kapta sütü, unu, yağı,baharatları ve mısır gevreğini karıştırıp butları bu karışıma iyice bulayın.

    Kızgın yağda butları kızartın.


    alıntı
#05.11.2009 14:12 0 0 0