Golden Sunset Otel

Son güncelleme: 05.11.2009 14:22
  • Golden Sunset Otel- Alternatif Tatil - Golden Sunset Motel - Tatil Beldeleri - Golden Sunset Otel Tanıtımı




    ODA&DETAYLAR:
    9 aile odası, toplam 61 oda, 150 yatak kapasitelidir. Tüm odalarda Duş / WC, Saç Kurutma Makinesi, 2 Kanal Müzik Yayını, 400 Kanal Uydu Yayını, Milletlerarası Otomatik Görüşmelere açık telefon, Split Klima vardır. Odalarda deniz ve bahçe manzaraları vardır.

    SERVİS&HİZMETLER:
    Bahçe, oyun odası, internet bağlantısı, mini market, resepsiyonda kasa, uydu yayını, tv odası, 24 saat oda servisi, çamaşırhane, doktor, disco, jeneratör, otopark, müzik yayını, split klima, özel plaj hizmetleri mevcuttur.

    YEME&İÇME:
    Havuz başında bulunan açık(130 kişilik) ve kapalı(80 kişilik) alacarte restoranlar, havuz bar, disco bar ve snack bar ile Türk ve Dünya Mutfakları'nın eşsiz tatları beğeninize sunulmaktadır. Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, açık büfe servis.

    SPOR&EĞLENCE:
    Açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, oyun odası, internet, disco, özel plaj, plaj voleybolu, bilardo salonu, kano, masa tenisi, dart gibi imkanları ile eğlenceyi sunmaktadır.

    KONUM:
    Milas - Bodrum Havaalanı'na 55 km, Bodrum'a 18 km ve Turgutreis'e 1,5 km uzaklıktadır. Otel, denize sıfır konumda olup, irili ufaklı Türk ve Yunan adaları ( İstanköy ) manzaralarıyla akşam güneşinin batışı ile büyüleyici hale gelmektedir. Özel plaja sahiptir
    noimage
#05.11.2009 14:22 0 0 0