[schild]MALZEMELER[/schild]

1 çay bardağı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
3 çorba kaşığı toz şeker
1 paket kabartma tozu
200 gr. yumuşak margarin
1 tatlı kaşığı mahlep
1 çay kaşığı tuz
alabildiği kadar un
yumurta sarısı
çörek otu (arzuya gore)


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]
Yoğurt, sıvı yağ, şeker, kabartma tozu, tuz, mahlep ve margarini bir kapta iyice elinizle karistırıp krem haline getirin. Unu ekleyip kulak memesi yumuşaklığında bir hamur yapın. İstediğiniz şekli verip uzerine yumurta sarısını sürüp çörek otu serptikten sonra 200 derece fırında altın sarısı gibi kızartın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 412
favori
like
share
sakin75 Tarih: 04.07.2006 11:22
teşekkürler
liamsi Tarih: 18.03.2006 23:31
Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 01:56
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:41
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
SU-PERISI Tarih: 23.11.2005 00:54
saolasınız tarifleriniz için
corleoni Tarih: 30.10.2005 21:11
sağol kardes
dostbildiklerim Tarih: 23.10.2005 03:49
Ellerine saglik