MALZEMELER

1/2 Su bardağı Sıvı yağ
1/2 Su bardağı margarin(Erimiş)
1 Su bardağı Yoğurt
1 Paket Kabartma Tozu
İçine:
1 Su bardağı ceviz
2 Çorba Kaşığı bal
1 Çay Kaşığı Tarçın


HAZIRLANIŞ

Kulak memesi yumuşaklığında hamur yapılır. Ufak parçalara bölerek yassıltılır. İçine ceviz bal tarçın macun haline getirilerek konur.top şekli verilerek yağlanmış tepsiye dizilir. Hafif pembe olarak pişirilir. Fırından çıkınca üzerine pudra şekri serpilir...

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 411
favori
like
share
liamsi Tarih: 18.03.2006 22:43
Tarifiniz için teşekkürler.Tadanlara afiyetler olsun.
by_ufuk Tarih: 05.03.2006 00:54
Paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
MyNiceWorld Tarih: 25.12.2005 15:11
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER AFİYET OLSUN :cubuk:
merkon Tarih: 14.11.2005 15:48
eline saglık arkadşım
SU-PERISI Tarih: 04.11.2005 22:27
paylaşımın için teşekkürler
corleoni Tarih: 30.10.2005 20:10
sağol kardes
dostbildiklerim Tarih: 23.10.2005 02:48
Ellerine saglik