milföylü tatlı tarifi - şeftalili milföy tatlısı nasıl yapılır

Malzemeler :

1 paket milföy hamuru

4-5 kabuğu soyulmuş ve minik minik doğranmış şeftali

5-6 yemek kaşığı toz şeker

1 küçük kase kuru üzüm

Üstü için pudra şekeri


Tarifi:

Şeftalileri, toz şekeri ve kuru üzümleri teflon tavada 7-8 dakika karıştırarak pişirin. Soğumasını bekleyin.

Bütün milföylerinizin ortasına çapraz şekilde kaşıkla dökün. Milföylerin karşılıklı iki ucunu üstte birleştirip sabitlemek için kürdan kullanın.

Yağlı kağıt serili tepsiye dizip, 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin.

Çıktıktan sonra soğuyunca üzerine pudra şekeri serpip, servis yapın.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 386
favori
like
share
SU-PERISI Tarih: 23.09.2011 01:01
Görüntüsü kadar tadınında nefis oldugundan eminim, emegine saglık Bir Dost.