Korykos Otel

Son güncelleme: 05.11.2009 17:25
  • Korykos Otel- Altarnatif Tatil -Korykos Otel Resimleri -Korykos Otel Tanıtımı



    noimage

    Korykos Otel Oda Özellikleri:

    Genel Otel Özellikleri 2007 yılının Mayıs ayında yapılan tadilat ile yenilenerek hizmetine devam eden Korykos Otel, tarihi ve kültürel mirasımızın kesiştiği Kızkalesinde bulunmakta ve konuklarına en keyifli ve rahat tatili sunmaktadır. Oda Görünümleri Korkykos Otel; Tüm tarihi yerler, inanç ve kültür merkezlerinin kesişme noktasındadır. Otel teras katıyla birlikte 5 katlıdır. 26 oda, 65 yatak kapasitelidir.Tüm odalarda 24 saat sıcak su olup, yarım balkonludur.
    noimage

    Odaların tamamında wireless (kablosuz) internet bağlantısı, spleet klima, televizyon, telefon, ayarlanabilir ışık sistemi mevcuttur. Tüm odalar evinizin konforunu aratmayacak rahatlıkta olup, siz değerli konukların hizmetine sunulmuştur. Yiyecek ve İçecekler Otel binası içerisinde olan kapalı restaurant 90 kişilik kapasitededir.

    noimage
    Fakat bu sayıyı aşan talep ve organizasyonlarda cam bölmelerle ayrılan lobby ile birleşerek oturma düzeninde 150 kişi kapasiteye de ulaşabilmektedir. Sıcak, soğuk klima sistemi olan kapalı restoranında uluslararası, yöresel ve tamamı tecrübeli aşçı ve servis personeli tarafından hazırlanan açık büfelerde müşterilerin hizmetine sunulmaktadır. Otel Servisleri Sahilde şezlong ve şemsiye mevcuttur. Boş Zaman ve Eğlence Jetski, deniz bisikleti, paraşüt hizmetleri gibi aktiviteler bulunmaktadır. Ayrıca Cennet Cehennem ve dilek mağarasına ve bölgedeki tarihi ve kültürel yerleri görebilirsiniz. Ulaşım Türkiye'nin ender plajlarından olan, tamamı ince deniz kumu ile kaplı Kızkalesi plajına 30 metre mesafededir. Otel Mersin iline bağlı Erdemli ilçesinin Kızkalesi beldesinde denize sıfır konumunda hizmet vermektedir. Adana Havaalanına 120 km, Mersin iline 60 km, Erdemli ve Silifke ilçelerine 25 km mesafededir
#05.11.2009 17:25 0 0 0