Malzemeler :

4 adet yufka,
1 adet kabak,
Yarım demet dereotu,
1 yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
1 şişe soda,
1 çay bardağı zeytinyağ.


Hazırlanışı:

Orta büyüklükte bir tepsiyi yağlayın.1 adet yufkayı buruşuk 1 şekilde tepsinin tabanına yayın.İkinci yufkayı da üzerine buruşturarak yayın.

Hazırladığınız rendelenmiş kabağı,beyaz peyniri,kıyılmış dereotu karışımını yufkaların üzerine yayın.

Üzerine tekrar yufkaları döşeyin. Soda,yumurta ve zeytinyağını bir kapta çırpıp dökün.

200 derecelik fırında 35-40 dk. pişirin.

alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 617
favori
like
share