MALZEMELER

yufka
margarin
vanilya
pudra şekeri


HAZIRLANIŞI

Yufkayı sigara şeklinde sıkıca sarın. Elde ettiğiniz uzun şeritten iki-üç parmak ara ile parçalar kesip su dolu bir kaba koyun, bir saat kadar bekletin. Derince bir kapta maıgarini eritin ve sularını süzdüğünüz yufkaları kızgın yağa atıp, pembeleşinceye dek kızartın.Kızaran hamurları vanilyalı pudra şekerine bulayıp tabağa koyun ve soğuduktan sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 678
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 22:27
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 01:02
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 14:28
paylaşımlarınız için teşekkürler
liamsi Tarih: 10.01.2006 23:55
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 00:58
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 15.11.2005 16:57
eline emegine saglık
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 22:17
paylaşım için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 21:32
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
dostbildiklerim Tarih: 28.10.2005 02:21
Ellerine Saglik Tesekkürler