MALZEMELER

yufka
margarin
vanilya
pudra şekeri


HAZIRLANIŞI

Yufkayı sigara şeklinde sıkıca sarın. Elde ettiğiniz uzun şeritten iki-üç parmak ara ile parçalar kesip su dolu bir kaba koyun, bir saat kadar bekletin. Derince bir kapta maıgarini eritin ve sularını süzdüğünüz yufkaları kızgın yağa atıp, pembeleşinceye dek kızartın.Kızaran hamurları vanilyalı pudra şekerine bulayıp tabağa koyun ve soğuduktan sonra servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 661
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 23:27
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 02:02
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 15:28
paylaşımlarınız için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:55
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:58
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 15.11.2005 17:57
eline emegine saglık
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:17
paylaşım için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:32
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
dostbildiklerim Tarih: 28.10.2005 03:21
Ellerine Saglik Tesekkürler