MALZEMELER

6 adet yeşil elma
1/2 şişe nane likörü
8 çorba kaşığı toz şeker


HAZIRLANIŞI

Elmalar soyulup içleri oyularak temizlenir. Geniş yayvan bir tencereye elmalar konur üzerine 1/2 şişe nane likörü ve toz şeker dökülür. Orta karar ateşte elmalar yeşil olana kadar pişirilir.
Elmaların her tarafı çevrilerek pişirilecek. Pişen elmalar bir tabağa alınıp soğuyunca üzerlerine birer parça kaymak koyup kivi dilimi ile servis yapılır.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 735
favori
like
share
BAHAR06 Tarih: 16.03.2006 11:49
tesekkür ederim
:5:
Serendipity Tarih: 09.03.2006 12:30
eline sağlık

güzel bir tatlı
bilinmez Tarih: 05.03.2006 17:28
Teşekkür ederim ellerine sağlık
casper Tarih: 03.03.2006 22:13
Elma tatlısını çok seviyorum ve yarım saat öncede yedim
teşekkürler
DİDEM Tarih: 28.02.2006 22:17
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 01:14
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 12:52
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 10.01.2006 23:59
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 00:47
ellerine saglık teşekkürler