Türkan ŞorayTelevizyon Ekranında!

Son güncelleme: 05.11.2009 18:51
  • noimage



    Türk sinemasının efsanevi yıldızı, NTV'de "Türkan Şoray'la Sinema Yolculuğu" adlı bir programa başlıyor.

    Türkan Sultan, programında kendi sinema serüveni ile ilgili anılarını bizlerle paylaşacak ve her hafta bir sinemacıyı programa konuk alacak. Ayrıca program canlı olarak ekrana gelecek.

    Türkan Şoray, Türk sinemasında 200'ün üstüne başrol oynamış, gerek güzelliği ve gerekse bazı filmlerdeki oyunculuğu ile takdir toplamış çok önemli bir isim. Özellikle canlı yayınlanacak bir program, çok dinamik bir sunum gerektirir. Türkan Şoray'ın sinemadaki başarısını tartışmaya ne gerek var ne de haddim olarak görüyorum; ama, gerek röportajlarında gerekse katıldığı onlarca programda gördüğüm kadarıyla kamera karşısında, rol yapmanın haricinde rahat bir insan değil Türkan Şoray.

    Yıllarca zirvede kalmış ve defalarca ekrana çıkmış bir isim olmasına rağmen, hala daha kendisine mikrofon tutulduğunda elleri titreyen, heyecandan konuşamayan Türkan Sultan; bu özelliklerinden dolayı haksız eleştirilere de maruz kalmıştır çoğu zaman.

    Türkan Şoray'ı her zaman ekranda görmek isteriz ama bir canlı yayın programı yapması fikri biraz endişe verici açıkcası. Ama tabi ki bu durumdan yapımcıların da haberi vardır. Bu konuda gerekli önlemi almışlardır diye düşünmek istiyorum.

    Arzuhan Gün
#05.11.2009 18:51 0 0 0