MALZEMELER

1 kahve fincanı rendelenmiş bitter çikolata
1 paket bitter çikolata dört bardak süt
1 kahve fincanı kıyılmış şam fıstığı
1 paket çikolatalı puding
1 adet paskalya çöreği
1 paket krema


HAZIRLANIŞI

Hazır pudingi sütle kaynatın ve içine iri parçalara böldüğünüz paskalya çöreğini atıp on beş-yirmi dakika kadar pişirin. Servis tabağına alınırken içine fıstıkları ilave edin. Bir kahve cezvesinde yarım fincan su ile kaynattığınız çikolatayı çörekli puddingin üzerine dökün. Soğuduğunda üzerini buzdolabında iki gün beklettiğiniz krema ve rendelenmiş çikolata ile süsleyip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 702
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 23:31
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 01:59
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 17:10
ellerinize sağlık teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:53
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:52
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 15.11.2005 18:07
çok güzel olur saolasın
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:23
teşekkürler arkadaşım
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:31
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
dostbildiklerim Tarih: 28.10.2005 03:25
Ellerine Saglik Tesekkürler