MALZEMELER

Yarım kilo hoşaflık üzüm
2 su bardağı şeker
2 litre su


HAZIRLANIŞI

İyice yıkanıp ayıklanan üzümler kaynamakta olan suya atılır. Yarım saat kadar piştikten sonra üzerine şeker ilave edilir, 5 dakika daha kaynatıldıktan sonra tencerenin altı kapatılır. soğuduktan sonra servis yapılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1272
favori
like
share
eskitoprak Tarih: 12.04.2008 09:07
severim
bilinmez Tarih: 05.03.2006 18:32
Teşekkür ederim ellerine sağlık
refik Tarih: 01.03.2006 17:01
tarifleriniz için teşekkürler
DİDEM Tarih: 28.02.2006 23:06
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 02:29
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
liamsi Tarih: 10.01.2006 01:28
Teşekkürler.Ellerine ,yüreğine sağlık.
masarac Tarih: 25.12.2005 16:45
askerde az yemedik.Ama tek başına çıkmazdı.Bizdeki adı muhteşem üçlüydü.Mercimek bulgur pilavı ve üzüm hoşafı.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:13
ellerine saglık teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:34
ramazanda iyi olur sanırım.tşk