MALZEMELER

½ paket margarin
2 su bardağı un
1.5 su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
1 paket çam fıstığı


HAZIRLANIŞI

Yağ eritilir. Önce fıstıklar eritilen yağda çevrilir, daha sonra un ilave edilerek çevirmeye devam edilir. 20 dakika kadar bu işlem sürdürülür. Diğer tarafta süt, şeker ve su kaynatılarak bu hamurun üzerine dökülüp, su çekene kadar pişirilir, arzuya göre tarçın ilave edilebilir.

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 680
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 22:11
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 22:32
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 16:23
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 10.01.2006 23:49
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:02
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
merkon Tarih: 14.11.2005 16:09
paylaşımın için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 22:38
paylaşım için teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 21:29
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
dostbildiklerim Tarih: 28.10.2005 02:30
Ellerine Saglik Tesekkürler