MALZEMELER

8 kişilik
8 yemek kaşığı pirinç unu
250 gr toz şeker
4 tatlı kaşığı tarçın
1 adet tavuk göğüs eti (kemiksiz)
1 lt süt


HAZIRLANIŞI

Tavuk göğsünü iyice haşlayın ve soğumaya bırakın. Didikleyin sonra da parçaları mikserde püre haline getirin. Pirinç unu ve şekeri bir tencereye koyun. Azar azar süt ekleyin. yumurta çırpma teliyle sürekli karıştırın. Orta ateşte sürekli karıştırarak kaynatın. Kaynayan süte tavuk püresini katın ve 45 dakika kadar karıştırarak pişirin. Yüksek kenarlı bir dörgen kaba dökün, soğumaya bırakın. Soğuk suya batırdığınız keskin bir bıçakla küçük kareler şeklinde kesin, tarçın serpip servis yapın.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 732
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 23:13
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 22.02.2006 02:15
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
refik Tarih: 13.01.2006 13:51
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 01:00
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:34
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
casper Tarih: 27.11.2005 20:37
ellerine sağlık teşekkürler
merkon Tarih: 15.11.2005 17:53
tarifin için teşekkürler
SU-PERISI Tarih: 14.11.2005 21:28
ilğin bir tarif deneyeceğim.
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:21
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin