ŞEKERPARE

Son güncelleme: 31.03.2006 00:37
  • MALZEMELER

    1 adet yumurta
    3 çorba kaşığı yoğurt
    1 kahve fincanı şeker
    1 çay kaşığı karbonat
    1/2 paket margarin
    1 çay bardağı zeytinyağı
    un

    şurup malzemesi :

    3 su bardağı şeker
    2 su bardağı su


    HAZIRLANIŞI

    Margarini eritin, yumurtayı şekerle kanştırıp yağları ilave edin. Yoğurt, karbonat ve elenmiş unu katarak yumuşakça bir hamur hazırlayın. Ceviz büyüklüğünde parçalara aynrıp , elinizin içinde yassıltın, içine dövülmüş ceviz koyup kapatn. Tepsiye dizip 170 derece ısılı fırında 45-50 dakika pişirin. Soğuduğunda üzerine hazırlanmış sıcak şurup dökün. Soğuk olarak servis yapın.
#20.10.2005 00:18 0 0 0
  • Ellerine Saglik tesekkürler
#28.10.2005 02:55 0 0 0
  • Ellerine Saglik,
    Takif icin tesekkürler
#28.10.2005 15:28 0 0 0
  • Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
#28.10.2005 21:28 0 0 0
  • bunları denemek için biraz uğraşacağız galiba.saol
#28.10.2005 22:40 0 0 0
  • paylaşım için teşekkürler
#14.11.2005 16:10 0 0 0
  • ellerine saglık teşekkürler
#23.12.2005 01:01 0 0 0
  • Ellerine sağlık,teşekkürler.
#10.01.2006 23:55 0 0 0
  • paylaşımlarınız için teşekkürler
#13.01.2006 14:25 0 0 0
  • paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
#22.02.2006 01:09 0 0 0
  • harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
#28.02.2006 22:25 0 0 0
  • Teşekkür ederim ellerine sağlık
#05.03.2006 17:42 0 0 0
  • şekerpareye bayılırım

    eline sağlık
#09.03.2006 11:24 0 0 0
  • noimage
#28.03.2006 18:39 0 0 0
  • TESEKKÜRLER ELLERİNE SAGLIK
#30.03.2006 16:37 0 0 0
  • mhhhhhhhhhh cok severim tskler
#31.03.2006 00:37 0 0 0