MALZEMELER

1 kg. irmik
1/2 kg. şeker
2 bardak su
vanilya
Şurup için malzeme:
1 kg. şeker yarım limon
1 litre su


HAZIRLANIŞI

Malzemeleri bir kaba koyarak iyice karıştırın, yağlanmış tepsiye dökün (üzerine fıstık döşenebilir) fırında pişirin. Diğer tarafta kaynattığınız şurubu soğuk , şambalı sıcak olarak üstüne dökerek servise verin.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 1077
favori
like
share
by_ufuk Tarih: 19.02.2006 01:42
paylaşımın için sağol, ellerine sağlık
DİDEM Tarih: 13.02.2006 01:45
emeğinize sağlık teşekkürler
horozkoy Tarih: 04.02.2006 15:39
:10: cok cok tesekkürler, ellrinize saglik, selamlar
refik Tarih: 11.01.2006 00:32
emeğinize sağlık kardeş
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:31
Paylaşımın için teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:12
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:44
teşekkürler
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:27
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
Ates Bocegi Tarih: 28.10.2005 16:36
Ellerine Saglik,
Takif icin tesekkürler