MALZEMELER

margarin
1 adet yufka
1 su bardağı toz şeker
250 gr ıslak kadayıf
1 su bardağı ceviz içi

Şurup mazlemesi

1/2 limon
4 su bardağı su
4 su bardağı toz şeker


HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yufkayı yağlayıp enine üçe bölün. Üzerine ıslak kadayıfı yayın ve erimiş margarin ile ıslatıln, dövülmüş ceviz ve toz şeker serpin. Yufkaları rulo şeklinde sarıp, baklava gibi verev keserek tepsiye dizip, fırına verin. Hazırladığınız ılık şurubu, kızarmış tatlının üzerine döküp, servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 912
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 23:09
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 23:31
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 17:27
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:47
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 02:06
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
YAĞMUR ZAMANI Tarih: 12.11.2005 13:38
Ellerine saglik tesekkürler
PALADAYI Tarih: 29.10.2005 17:28
Tarifleri güzelmiş ama keşke banlanmasaydı :79:
SU-PERISI Tarih: 29.10.2005 00:14
paylaştığınız için saolun
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:23
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin