MALZEMELER

margarin
1 adet yufka
1 su bardağı toz şeker
250 gr ıslak kadayıf
1 su bardağı ceviz içi

Şurup mazlemesi

1/2 limon
4 su bardağı su
4 su bardağı toz şeker


HAZIRLANIŞI

Margarini eritin, yufkayı yağlayıp enine üçe bölün. Üzerine ıslak kadayıfı yayın ve erimiş margarin ile ıslatıln, dövülmüş ceviz ve toz şeker serpin. Yufkaları rulo şeklinde sarıp, baklava gibi verev keserek tepsiye dizip, fırına verin. Hazırladığınız ılık şurubu, kızarmış tatlının üzerine döküp, servis yapın.

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 954
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 22:09
harika tariflerin için teşekkürler elinize sağlık
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 22:31
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 16:27
paylaşım için teşekkürler
liamsi Tarih: 10.01.2006 23:47
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:06
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
YAĞMUR ZAMANI Tarih: 12.11.2005 12:38
Ellerine saglik tesekkürler
PALADAYI Tarih: 29.10.2005 16:28
Tarifleri güzelmiş ama keşke banlanmasaydı :79:
SU-PERISI Tarih: 28.10.2005 23:14
paylaştığınız için saolun
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 21:23
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin