MALZEMELER

1 paket krem santi
4 yumurta
1 bardak şeker
kakao
1 paket petit beurre bisküvi
2 bardak süt



HAZIRLANIŞI

Krem şantinin iki paketi de iki bardak süt ile hazırlanır. Yumurta ve şeker çırpılır, krem şantiye eklenip tekrar çırpılır. Bu karışım ikiye ayrılıp, yarısına kakao eklenir (istediğimiz miktarda)borcam tencereye bir torba geçirilip, bir kaşık beyaz bir kaşık kakaolu olmak üzere doldurulur. Üst sıralarda tam tersi kaşık kaşık konulur, bittiğinde üzeri düzeltilip, boyuna üç parçaya böldüğümüz bisküvileri dik olarak bitinceye kadar içine batırıp, tekrar üzerini düzeltip torbayla üzeri örtülür, buzdolabında bekletilir. Donduğunda torbanın üzeri açılıp ters çevrilir torba çıkarılır.

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 737
favori
like
share
DİDEM Tarih: 28.02.2006 23:41
ellerinize sağlık teşekkürler
by_ufuk Tarih: 21.02.2006 23:33
Paylaşımın ve emeklerin için çok sağol
refik Tarih: 13.01.2006 17:22
ellerinize sağlık teşekkürler
liamsi Tarih: 11.01.2006 00:49
Ellerine sağlık,teşekkürler.
MyNiceWorld Tarih: 23.12.2005 01:59
ELLERİNE SAĞLIK TEŞEKKÜRLER
SU-PERISI Tarih: 14.11.2005 21:24
tarifleriniz için teşekkür ederiz
merkon Tarih: 14.11.2005 17:09
çok güzel eline saglık
DeNiZKiZi Tarih: 28.10.2005 22:23
Ellerine saglik cok tesekkurler tarif icin
Ates Bocegi Tarih: 28.10.2005 19:30
TaRiF iCiN sAgO Ellerine saglik