Midland kurallarda değişiklik istiyor

Son güncelleme: 12.11.2005 17:31
  • Midland'ın sahibi Alex Shnaider, Formula 1 yönetimine, büyük takımlarla yarışabilmeleri için özel takımlara yardım yapması çağrısında bulundu.

    Geçtiğimiz yıl Jordan'ı satın alan Rusya doğumlu trilyoner Alex Shnaider, pazar günü sezonun bitmesinden sonra takımın adını Midland F1 olarak değiştirdi.

    Shnaider dün yaptığı açıklamada, "kurallar mutlaka değişmeli, çünkü özel bir takım için üretici firmalarla yarışmak neredeyse imkansız" ifadelerine yer verdi.

    Shnaider, "üreticilerin sahip olduğu kaynaklar, sahipleri kim olursa olsun özel takımlarınkinden çok daha fazla" diyerek markalar kaşrısındaki çaresizliklerini dile getirdi.
    noimageHedef üst sıralar

    Jordan'ın son sezonda kendilerine iyi bir gelecek hazırlamak konusunda büyük yardımları olduğunu söyleyen Shnaider, "iyi ya da kötü her şey planlandığı gibi gidiyor. Jordan'ken çok şey öğrendik, Midland olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

    Yeniden markalaşma için gelecek sezona baktıklarını söyleyen Shnaider, "bu sezon birkaç basamak ileri gitmek istiyoruz. Elimizde biraz malzeme var ama diğer takımlar tam olarak doğru malzemelere sahipler...

    "ve hala iyi sonuçlar alamıyorlar. Bu durumda sadece elinizdeki malzemeyle iyi sonuçlara ulaşamayacağınız açık. Malzemeyi iyi birleştirebilecek bir ekibiniz olmalı" dedi.
#20.10.2005 02:11 0 0 0
  • herkesin isteğine göre kural değişirmi
#12.11.2005 17:31 0 0 0