Otel Kum Çanakkale

Son güncelleme: 06.11.2009 15:43
  • Otel Kum - Alternatif Tatil - Otel Kum Motel - Tatil Beldeleri - Otel Kum Tanıtımı


    Otel Bilgileri:


    ODA&DETAYLAR:

    30.000m2 alanda kurulmuş olan Otel Kum Ege denizinin güney batı sahilinde sessiz, sakin ve güzel için ideal bir konumda olmakla beraber büyük şehrin kalabalık ortamından ve gürültüsünden uzaklaşıp dinlenmek, Saroz körfezinin kumsalı ve denizi ile doğal güzelliklerini yaşamak için de hizmetinizde. 8'i aile odası(suit) olmak üzere 72 oda kapasiteli olup tüm odalarında; Split klima, Merkezi ısıtma, Tv-uydu yayını, Telefon, Daimi sıcak su-duş-wc, Saç kurutma makinesi, her odaya özel balkon bulunmaktadır. Ayrıca otelin karavan ile seyehat eden misafirleri için 75 araçlık park ve kamping alanı mevcut olup her karavanda buzdolabı, mutfak, WC, Çamaşırhane (otomatik makineler), 24 saat sıcak su ve kapalı duşlar, elektrik bağlantı panoları bulunmaktadır.
    YEME&İÇME:
    Kum otel bünyesinde yer alan 1 restoranı, 2 kafeteryası, 3 barı bulunmaktadır. Sabah ve akşam açık büfe, öğlen yemeklerinde ala-carte olarak hizmet veren yörenin taze meyve ve sebzeleri, dağ kekiği kokulu taze etleri ve kendi üretimleri olan teytin yağı ile özenle hazırlanmış yemeklerden tadabilirsiniz. Otel Kum oda-kahvaltı konsepti ile çalışmakta olup yörenin doğal gıdalarından oluşan açık büfe kahvaltı servisi ile misafirlerini ağırlamaktadır.170 kişilik kapalı mekanı ve 250 kişilik teras kapasitesiyle muhteşem Ege denizi ve günbatımı manzarası eşliğinde zengin Türk mutfağı çeşitlerini bulabileceğiniz menüler sunulmaktadır.
    TOPLANTI:
    Kum Otel de konferans, panel, iş toplantıları, turistik gezilerde yapılabilecek enformasyon toplantılarına uygun bir toplantı salonu bulunmaktadır. Salon büyük perde, projeksiyon sistemi, ses donanımı ile desteklenmiş olup, her türlü medya ortamını problemsiz bir şekilde sunabilmektedir. 60 kişilik kapasiteye sahip olan salonda, ısıtma, havalandırma, klima ve özel aydınlatma sistemleri desteklenmiş olup, TV, DVD, VCD, Video (VES-BETA) vb. medya ortamları mevcuttur.
    SERVİS&HİZMETLER:
    Tesisin 2500m uzunluğunda doğal olarak oluşmuş bir koyda yer almakta olup 500 m uzunluğunda plajı mevcuttur. Plajda şemsiye, şezlong bulunmaktadır. Otel Kum'da Şömine bar, Havuz bar ve sahilde bulunan Saz barda, hem sohmet hem de eğlencenin tadına varacaksınız. Wireless ve Wi-Fi İnternet erişimi. Oyun alanları, disko,tv odası, yüzme havuzu misafirlere hizmet vermektedir.
    SPOR&EĞLENCE:
    1 oyun parkı, kamp, karavan alanları, sualtı sporları, dalış eğitimi, batık dalışları, yürüyüş parkurları, plaj voleybolu, voleybol, basketbol, bilardo, Okey, Tavla, Dama, Satranç gibi çeşitli grup oyunlarını da oynayabilir aynı zamanda amatör balıkçılık da yapabilirsiniz. Kum Otelde yararlanabileceğiniz aktivitelerdir.
    KONUM:
    Gökçeada feribot iskelesi 45 km, İstanbul 325 km uzaklıktadır.

    Adres : Kabatepe / Eceabat / Canakkale
#06.11.2009 15:43 0 0 0