Peynir Soslu Balık Izgara

Son güncelleme: 06.11.2009 17:11
  • Peynir Soslu Balık Izgara Tarifi - Peynir Soslu Balık ızgaranın Yapılışı

    Malzemeler:

    1kg morina yada mersin balığı yada kılıç filetosu
    ayçiçek yağı
    peynir sosu
    3 su bardağı rendelenmiş ekmek kırıntısı
    peynir sosu için:
    200 gr ince kesilmiş kaşar peyniri
    2 çay kaşığı hardal
    2 çay kaşığı acısız kırmızı biber
    4 çay kaşığı acılı sos
    1 su bardağı bira

    Yapılışı:

    Sos malzemelerini bir tencerede peynir eriyene kadar karıştırarak pişirin. Balık filetolarını küçük parçalara ayırın. Her iki tarafına da yağ sürün. Ekmek kırıntılarına bulayın. 15 dakika ızgarada pişirin. Peynir sosu ile birlikte servis yapın.
#06.11.2009 17:11 0 0 0