Beşiktaş Kulübden Açıklama

Son güncelleme: 06.11.2009 18:04
  • Kulübümüzden Açıklama
    06.11.2009 13:17

    noimage

    Habertürk gazetesinde bugün Fatih Altaylı'nın köşesinde yayınlanan 'Etme bulma dünyası' başlıklı yorumla ilgili Kulübümüz'ün açıklamasıdır;
    Fatih Altaylı bugün 'Etme bulma dünyası' başlıklı yorumunda, Başkanımız Yıldırım Demirören'in eski başkanımız Serdar Bilgili'ye karşı tribünleri kışkırttığı, hatta küfür ettirdiği iddialarında bulunarak; yalan ifadelerle kamuoyunu yanlış yönlendirmek isteyerek, haddini aşan, son derece yakışıksız ve çirkin bir yazı kaleme almıştır.

    Halbuki Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, futbolda yöneticilik yapmış bir kişi olan Fatih Altaylı'dan daha gerçekçi ve sorumluluk sahibi fikirlerle konuyu ele almasını beklerdik. Kendisinin de yöneticilik yaptığı yıllarda iftira ve şiddete maruz kaldığını, kendisini aklamak adına hala uğraş verdiğini hatırlatmak isteriz. İftira ve şiddet kelimelerini en iyi bilen kişi olarak gördüğümüz Fatih Altaylı'yı sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde görmek istiyoruz.

    Ve Beşiktaş camiasının itibarına zarar veren, Başkanımız'a yaptığı asılsız suçlamalar içeren yazısından dolayı Fatih Altaylı'yı özür dilemeye davet ediyoruz.

    Kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

    Beşiktaş JK


#06.11.2009 18:04 0 0 0