Malzemeler :

* 1 ekmek hamuru

* 200 gr lor peyniri

* yarim demet maydonoz

* 1 yumurta

* 1 kahve fincani süt



Hazırlanışı:

Ekmek hamurunu margarinle yoğurun.Üzerine nemli bir bez örterek kabarması için 10 dakika bekletin.Hamuru unlanmış zemine alıp merdane ile pişireceğiniz kalıp büyüklüğünde açın.(mümkünse tart kalıbı)Hamuru yağlanmış tart kalıbına yayın.

Maydonozları temizleyip kıyın.Maydonoz,lor peyniri,yumurta ve sütü bir kapta karıştırın.Hamurun üzerine yayın.Önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında 20 dakika pişirin.Üçgen şeklinde dilimleyip ılık olarak servis yapın.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 319
favori
like
share