Alangüllü Tralleis Termal Otel

Son güncelleme: 06.11.2009 19:07
  • Tralleis Termal - Tralleis Termal Otel -Alangüllü Tralleis Termal Otel - Germencik Aydın Oteli


    Alangüllü Tralleis Termal Otel

    Otel Bilgileri:
    Türkiye'nin en değerli termal suyunun şifa verici özelliği ve güler yüzlü hizmet anlayışı size eşsiz bir dinlenme ve tazelenme imkanı sunmaktadır.Aydın; tarihin bilinen devirlerinden beri çeşitli uygarlıklara merkez olup, antik çağın Afrodisias, Milet, Alinda, Didyma, Nisa, Prien, Magnesia gibi önde gelen kentleri olmuştur. Şehir,termal otele ismini de veren "Tralleis" antik kentinin üzerine kurulmuştur. Eski çağlarda Ege Bölgesi'nin en önemli kentlerinden birisidir.

    ODA ÖZELLİKLERİ:
    120 yatak kapasiteli otel içerisinde, tüm odalar da klima ve merkezi ısıtma, tv, telefon, 24 saat kaplıca suyu bulunmaktadır.

    SERVİS HİZMETLERİ:
    Türk hamamı, saunalar, fitness merkezleri, kapalı termal havuzlar, 300 kişilik restoranı, barları,kafeteryaları, 150 araç kapasiteli otoparkı ve bahçeleri ile hizmetinizdedir.

    BOŞ ZAMAN VE EĞLENCE:
    Spor kompleksi (tenis kortları, basketbol, voleybol ve futbol sahaları), yürüyüş ve koşu parkurları, bisiklet yolu ile keyifli vakitler sunmaktadır.

    YEME VE İÇME:
    Geleneksel Türk mutfağı lezzetlerini 300 kişi kapasiteli restoranında bulabilirsiniz. Her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen doğasıyla, huzur veren dinlendirici bir ortamda sevdiklerinizle sohbet edip, Türk ve dünya mutfağından damak zevkinize uygun yemekler bulacağınız A la Carte ve açık büfe restoranı ile hizmetinizdedir.

    ULAŞIM:
    İzmir - Aydın otobanı Germencik çıkışının 9. kilometresinde yer almaktadır.

    Adres : / Germencik / Aydin
#06.11.2009 19:07 0 0 0