Malzemeler :

800 g dana biftek veya bonfile
1 küçük soğan
3 çorba kaşığı sıvı yağ
500 g mantar
Yarım limonun suyu
1 Tatlı kaşığı toz şeker
250 ml sıvı krema
1 Tatlı kaşığı hardal
Tuz ve karabiber

Hazırlanışı:

Eti 1/2cm kalınlığında şeritler halinde kesin. Soğanı doğrayın. Yağı, ızgarada ısıtın ve eti pişirin. Et pişince, çıkarın ve bir kenara alın.

Izgaraya soğanı ve mantarları koyun ve 10 dakika pişirin. Limon suyunu ve şekeri ilave edin. Tuz ve biberi ekleyin.

İyice karıştırın, eti ve kremayı koyun ve çok yavaş olarak 10 dakika pişirin. Hardalı da ilave ettikten sonra karıştırın ve hemen servis yapın.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 559
favori
like
share