Ev

Son güncelleme: 06.11.2009 22:15
  • Ev - Ev Filmi - Ev 2010 - Ev Film Oyuncuları - Ev Fragmanı - Ev Film Konusu - Ev Yönetmeni

    Ev (2010)

    Gösterim Tarihi: 26 Şubat 2010

    Oyuncular: Gülçin Santırcıoğlu,Alican Yücesoy,Ahmet Saraçoğlu
    Funda Eryiğit,Ece Çeşmioğlu

    Yönetmen: Caner Özyurtlu, Alper özyurtlu

    Senaryo: Caner Özyurtlu, Alper özyurtlu

    Tür: Gerilim, Korku

    Yapım: 2009 ~ Türkiye

    Dağıtım: Pinema Film


    7 yarışmacı ile başlayan bir gözetleme evinde (canlı yayında insanların izlenildiği show programı) izleyicilerin sürekli birinci seçtiği popüler yarışmacıya sinirlenen bir psikopatın gizlice eve sızarak yarışmacıyı evden birini öldürmeye zorlamasını konu alıyor.

    Notlar

    'BBG'yi izledikten sonra psikolojik gerilim tarzında 'Ev' adlı filmi yazıp yöneten Caner ve Alper Özyurtlu kardeşler filmlerini anlattı: Bu oyun başladı ve yıllardır en iğrenç haliyle devam ediyor. O zaman artık oyunu başlatan değil bitiren önemli!

    'Biri Bizi Gözetliyor' (BBG) programından esinlenerek yazılan, stüdyoya giren bir katilin, canlı yayında saçtığı dehşeti konu eden 'Ev' filminin yapımcısı ve yönetmeni Caner ve Alper Özyurtlu, filmlerini anlattı. Reality şovların öldürücü bir etkiye sahip olduğunu düşünen Özyurtlu kardeşler, aynı zamanda sosyolojik bir travma olarak da gördükleri bu tür yayıncılığın karşısında duran 'Ev' filminin gerilim örgüsü, senaryosu ve oyuncu performansları ile izleyiciyi tatmin edeceğini söyledi.

    noimage

    noimage

    Ev Fragmanı

#06.11.2009 22:15 0 0 0