Fıstıklı Biftek

Son güncelleme: 06.11.2009 23:05
  • Fıstıklı Biftek Nasıl pişirilir - Biftek Nasıl Pişirilir - Biftek Rulosu


    noimage


    Malzemeler :

    4 parça Dövülmüş Biftek

    1 çorba kaşığı Kaşar Rendesi

    50 gr. Fıstık

    1 çorba kaşığı Salça

    1 çorba kaşığı Tereyağ

    2 su bardağı Sıcak Su

    Bağlamak için İp

    Tuz ve Karabiber


    Tarifi:

    Biftekleri tuz ve karabiberle harmanlayın.

    Kıyılmış fıstığı rendelenmiş kaşar peyniriyle karıştırın.

    Hazırladığınız bu içi bifteklerin arasına koyup rulo şeklinde sarın.

    Rulo şeklinde sardığınız etlerin açılmaması için iple bağlayın.

    Etleri tavada tereyağında sote edin.Salçalı suyu ekleyip 20 dk. kadar pişirin.

    İpleri çıkarttıktan sonra servis yapın.


    alıntı
#06.11.2009 23:05 0 0 0