• Mini Farfalle 350 g
• Domates 150 g
• Fesleğen 35 g
• Mozzarella peyniri 125 g
• Sarımsak 1 diş
• Doğranmış soğan 1 yemek kaşığı
• Zeytinyağı 2 yemek kaşığı
• Tuz Zevke göre
Hazırlanışı:
Sarımsağı ve soğanı doğrayınız, bir tavada yağla kahverengileşinceye kadar pişiriniz. Domateslerin kabuklarını soyup, çekirdeklerini ayırdıktan sonra küçük küçük doğrayınız ve kabuklarını soyunuz.
Daha sonra domatesleri sarımsak ve soğan karışımına fesleğen yapraklarıyla beraber ekleyiniz. 3 dakika pişirdikten sonra istediğiniz miktarda tuz ekiniz. Mozzarella peynirini doğrayınız.
Farfalle'yi tuzlu bol suda pişiriniz, süzünüz ve doğranmış mozzarella peyniri ve sosun içinde karıştırınız.