Malzemeler :

• Mafaldine La Collezione 350 g
• Kekik 10 g
• Zeytinyağı 4 yemek kaşığı
• Kereviz 10 g
• Havuç 10 g
• Tuzlu kapari 20 g
• Çekirdeği çıkarılmış siyah zeytin 16 adet
• Hindiba 100 g
• Beyaz Soğan 20 g
• Dana Kıyma 150 g
• Kiraz domates 130 g
• Tuz zevke göre
• Karabiber zevke göre


Tarifi:

Havucu, soğanı ve kerevizi doğrayınız ve yağ ile bir tavada hafifçe kızartınız. Kıymayı da karışıma ekleyip 7-8 dakika pişiriniz.

Daha sonra kapariyi, zeytinleri, kekiği ve yarıya bölünmüş kiraz domatesleri ekleyip, tuz ve karabiber ile tatlandırarak 3 dakika daha pişiriniz.

Mafaldine’yi tuzlu bol suda pişiriniz, diri kıvamında iken süzünüz ve tavada sos ile karıştırınız.

Tabağın altına taze hindiba ile garnitürlendiriniz ve sununuz.


alıntı

Beğeniler: 2
Favoriler: 1
İzlenmeler: 321
favori
like
share