Malzemeler :

• 1 paket çubuk makarna,
• 1 adet muskat,
• 4 adet taze soğan,
• 100 gr salam,
• 100 gr mantar,
• 1 kutu krema,
• 3 diş sarımsak,
• 1 yemek kaşığı tuzot,
• 2 yemek kaşığı tereyağ.


Tarifi:

Makarnayı kaynar tuzlu suda haşlayıp süzün. Muskat rendeleyip krema ile karıştırın. Sarımsağı kıyın.

Salamları ince şeritler halinde doğrayın. Tavada tereyağını kızdırıp mantar, sarımsak ve salamları sote edin. Kremayı ekleyin.

Soğanları ayıklayıp ince kıyın. Soğanlar, krema, sos ve makarnaları harmanlayıp sıcak servis yapın.


alıntı

Etiketler:
Beğeniler: 1
Favoriler: 0
İzlenmeler: 355
favori
like
share