Malzemeler :

• 2 su bardağı doğranmış taze mantar
• 1/2 su bardağı doğranmış soğan
• 2 yemek kaşığı ayçiçek yağı
• 350 gr. kemiksiz tavuk göğüs fleto
• 200 gr. krema
• 2 yemek kaşığı un
• 1 çay kaşığı pulbiber
• 1/2 su bardağı tavuk suyu
• Tuz, karabiber
• 4 su bardağı pişirilmiş erişte


Tarifi:

Tavuk göğüsleri ortalama 2 cm.lik küpler halinde doğrayın.

Teflon tavada mantar ve soğanları 2 kaşık yağ ile hızlı hızlı çevirerek yumuşayana dek pişirin. Tavuk küplerini ilave edin.

Tavukların pembe rengi gidinceye dek 3-4 dakika pişirin.

Bir kasede krema, un, acı biber, tuz ve tavuk suyunu çırpın. Tavukların üzerine dökün. Suyu koyulaşana dek birlikte pişirin.

Sıcak makarnanın üzerinde döküp servis yapın.


alıntı

Beğeniler: 0
Favoriler: 0
İzlenmeler: 247
favori
like
share